14 Mart 2011 Pazartesi

Köpeğinizin vizyon bakımı

Genç bir köpeğin göz sorunları için bakım için başarılı bir girişim, Seattle veteriner bir çok insan çözümü ile köpek tedavi. Genç korkunç kişiler verildi. Bu delikanlı, pek çok diğerleri gibi göz sorunları ve göz ameliyatı köpeğin kurtarma destekli rehber yaşadı. Bu sıradışı ama etkili tedavi optik sağlık sorunu köpekleri ışık getiriyor.

Bir köpek sahibi olarak, bu sizin için senin evde beslenen hayvan etkileyebilecek sağlık endişeleri dikkate almanız önemlidir. Köpeklerin birçok farklı doğurmak-ebilmek ıstırap çekmek bireysel veya Konjenital durumlarda göz enfeksiyonları ve koşulları. Bir köpek pembe göz en yaygın türü köpekler-ebilmek ıstırap çekmek-e den bulaşma şeklidir. Bu genellikle reçete göz damlaları ile tedavi edilebilir. Ancak işlenmemiş göz koşulları senin köpek için acı ve körlük bile neden olabilir.

Bazı Köpekler doğurmak zararlı optik koşullar, özellikle Katarakt, diğer köpek türlerinden daha geliştirmek muhtemeldir. Optik fiberler bir deconstruction olan Katarakt, görme ve sonunda körlük yol açabilir. Katarakt bir köpeğin göz gelişebilir Sütlü, beyaz büyüme tanınabilir. Aşağıdaki doğurmak katarakt kendi gelişimi için önemli:

* Afgan hounds
* Boston terrier
* Chesapeake Körfezi Retriever
* Cocker Spaniel
* Alman Shepards
* Retriever ırkları
* Sibirya Huskies
* Standart Kaniş

Bu ırkları birine sahip veya bu cins bir köpek sahibi düşünüyorsanız, potansiyel sağlık endişeleri haberdar olmak ve -ecek lüzum senin evde beslenen hayvan kaygı sunmaya hazırız emin olmak çok önemlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari