14 Mart 2011 Pazartesi

Evde beslenen hayvan Kral yılan

Yılanlar huggable bir evcil hayvan için arzu tatmin ama onlar biraz entrika ve heyecan ekleyerek Yurtiçi hayvan aileniz için mükemmel eklemeler yapabilirsiniz. Yılanlar artan konfor ve artan etkileşim ile ödüllendirilir detaylı bakım gerektirir. Yılanlar belirli gereksinimleri için uygun bir ortam olan meraklı hayvanlardır.

Yılan tüm türler için etkileşimli pets yapmak. Bazı türler yılan insanlara poz tehdidi nedeniyle, bunların işlenmesi gereken değil. Ancak Kral yılan gibi türlerin mükemmel hayvanlar yapabilirsiniz. Doğal toprak Bu yılanlar, insan etkileşimi için ACCLIMATE ve sonunda onlar için doğru bakım Eğer işlenen zevk için geliyor. Bu bağlılık ve hastanın büyüme rahat etkileşim gerektiren heyecan verici bir deneyim, bir evcil hayvan sahibi diğeri olabilir.

Bir kez onlar doluma yetiştirilen Kral yılanlar, 20 yıl kadar yaşayabilir ve 4-5 metre uzunluğunda olması kadar büyüyebilir, 20 galon uzun akvaryum içinde tutulmalıdır. Bu ortamı, dar alanlarda kaydırın ve farklı nesneler keşfetmek senin evde beslenen hayvan izin veren çevre öğelerle dolu olmalıdır. Ayrıca, böylece, yılan düzgün 's sıcaklık ve sağlık düzenleyen uygun bir ortamı ısıtmalı ve serin bir bölümü olacaktır. Isıtma elemanları gibi under-tank Isıtma pedleri ya da farklı lambalar ısınma bu görevi de gerçekleştirebilirsiniz.

Senin evde beslenen hayvan yılan ve fareler sağlıklı bir diyet beslenen eğer büyümek gelişmek. Pre-killed fareler tercih, ama değil, Kral yılan 's diyet için tek seçenek. Kral yılan almak orada çevreleri kendi egemenlik isim. Böylece onlar ile diğer yılan tutulmalıdır değil Bu yılanlar herhangi bir diğer hayvanlar, yılan dahil, onların yaşam alanı temizler.

Kral yılanların ilginç ve karmaşık hayvanlar büyüyecek ve zamanla geliştirmek büyük bir evcil hayvan ilişki için yapmak. Aileniz için bir hayvan King snake eklemeyi düşünüyorsanız, senin veteriner düzgün bir yılan için bakım yapabilirsiniz emin olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari